Onze producten

Mooi haar herkent men in een oogopslag: glans, vitaliteit en volume - en ogen die stralen wanneer je naar het haar kijkt. Naast het verzorgen van uw haar, bevordert Wella Professionals eveneens dit goed gevoel. Zichtbaar en merkbaar.

Mooi haar vraagt de juiste verzorging, persoonlijk aangepast om aan elk haartype te voldoen - en dat geldt voor iedereen. Wella Professionals kent geheim om het haar sterker en levendiger te maken het Wella Professionals gamma voorziet het haar van alle belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft om er gezond en verzorgd uit te zien, zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. Elk van de zes Wella Professionals lijnen is aangepast om elk specifiek haartype te behandelen en verwent daarbij het haar met een speciale combinatie voedingsstoffen van geselecteerde extracten. Hoogkwalitatieve voedingscomplexen voeden het haar optimaal en geven het vitaliteit.


Kies voor uw haar de op maat geknipte Wella lijnen. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: haar dat beweeglijk aanvoelt en dat is nu net wat u wilt.